Grip op Continuïteit

 

Denken in kansen en mogelijkheden. ‘Ondernemen pur sang’, dat is wat ondernemers het liefst doen. Maar de veranderingen in de omgeving, markten en klanten volgen elkaar steeds sneller op. Dat vereist een wendbare organisatie en sturing op bedrijfscontinuïteit. En laat dat nu precies onze specialiteit zijn. Wij gaan daarin zelfs zover dat we garanties geven op het door blijven draaien van bedrijfsprocessen. Met een bereikbaarheid van 24/7 want bedrijfscontinuïteit kent geen kantoortijden. Een voorbeeld hiervan is het Garantieplan Licht.

Een bedrijfskundige aanpak om de continuïteit van je bedrijf te borgen
Aangenaam, PinC Agro, jouw partner in continuïteit. Vanuit de filosofie dat partnerschap een relatie is waarbij je samen het beste voor hebt met elkaar. Onze focus ligt op het door blijven draaien van bedrijfsprocessen. Wij zien bedrijfscontinuïteit als een goed geoliede machine met tandwielen die zorgen voor beweging, snelheid of richting. Dit doen we door een juiste balans van maatregelen gericht op gedrag, organisatie en techniek met continuïteitsadvies en oplossingen gebaseerd op de pijlers: inzicht, voorkomen en noodhulp. Dit noemen wij ons programma “Grip op Continuïteit”.

Wat is het beste scenario in termen van kosten en zekerheid
Onze continuïteitsadviseurs brengen risico’s vanuit verschillende perspectieven in beeld. In samenspraak bepalen we de kans en impact dat een risico zich voordoet en prioriteren deze risico’s. Onze dienstverlening stopt niet bij het verkrijgen van inzicht. Samen met onze partners werken we graag aan het verlagen van risico’s tot een acceptabel niveau. Dit doen we met een preventieplan en een noodplan. En gaat het toch mis? Dan zorgen wij 24/7 voor noodhulp.

Waar lig je nu wakker van? Daar starten we
Je bedrijf en je omgeving verandert. Daarom is werken aan continuïteit een continu proces. Waar je begint, een risicomanagement sessie, preventie- of noodplan, is afhankelijk van jou, wat je bezighoudt en waar je staat met je bedrijf. We ondersteunen je daarna periodiek. Alles wordt vastgelegd in je eigen Mijn PinC Agro-omgeving op internet. Wel zo overzichtelijk en altijd bij de hand.